Automatten

Bent u op zoek naar automatten voor uw auto? Bij Automattenspecialist.nl bestelt u de originele pasvorm voor een scherpe prijs. Wij kunnen automatten voor ieder automerk leveren met standaard 2 jaar garantie. U kunt eenvoudig zoeken op kenteken of door uw automerk en model te kiezen. Vervolgens ziet u in één overzicht alle opties die er zijn en kunt u naar uw eigen wens de automatten samenstellen. Welk merk u ook heeft, bij ons koopt u een nieuwe set matten. Hierbij zetten we de voordelen voor u op een rij:

  • originele pasvorm
  • voor ieder merk een set automatten
  • snelle levering
  • scherpe prijzen


Welke pasvorm heb ik nodig voor de automatten?

Daar hoeft u niet bij stil te staan want dat doen wij voor u. Voer uw kenteken in en u komt op de juiste pagina om uw automatten te kunnen bestellen. Hier ziet u heel overzichtelijk welke pasvormen er voor uw auto zijn. U bepaalt welk zelf design u wilt voor uw set automatten. Kies het materiaal, de kleur en selecteer de randafwerking. U heeft de keuze uit een de volgende afwerkingen: garen, nubuck en een geweven band.


Slijtage

De automatten voor in de auto slijten het snelst. Ze kunnen flink vuil worden door vieze schoenzolen. Het kan geen kwaad om de automatten regelmatig te reinigen. Door regelmatig de matten te zuigen en daarna gebruik te maken van een speciale reiniger, houdt u de matten in goede conditie. Daardoor slijten ze ook minder snel en houdt u ze mooi.


Automatten in drie materialen

Automattenspecialist.nl heeft drie soorten tapijt gekozen waar de automatten van worden gemaakt. Dit zijn naaldvilt,Velours Classic en Premium Velours. Het tapijt voldoet aan de hoogste classificeringen en eisen. Wij hebben een eigen productielijn gemaakt. Dit heeft als voordeel dat de automaten tegen een gunstige prijs geleverd kunnen worden. Zo betaalt u nooit teveel. Elke kwaliteit is leverbaar in diverse kleuren en meerder afwerkingsvormen. Als u kiest voor de Premium Velours-kwaliteit kunt u kiezen uit wel 16 verschillende omrandingskleuren. Zo kunt u de interieurstijl van uw auto terug laten komen in de automatten. Meer informatie over de tapijtkwaliteiten van de automatten leest u op de speciale pagina over materialen.


Online automatten kopen

Het voordeel van online automatten kopen is dat u de originele maten kunt bestellen. Ook onze snelle levertijden zijn fijn voor u. Welk merk, materiaal of type afwerking u ook kiest, uw bestelling wordt binnen een week door ons geleverd. Op onze eenvoudige bestelpagina bestelt u de originele matten. Betalen gaat veilig. Heeft u nog vragen? Bel dan naar 038-333 1217. Of u kunt uw vraag stellen met behulp van ons contactformulier. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.