Materialen

De tapijten waar Automattenspecialist.nl mee werkt zijn van hoogwaardige Nederlandse kwaliteit. Al onze producten komen uit Nederlandse fabrieken en voldoen aan de hoogste classificering zoals deze worden gevraagd vanuit de automotive industrie.

De automotive tapijten zijn onder te verdelen in 2 soorten namelijk: naaldvilt en tuft. Naaldvilt is een standaard kwaliteit die u in de meeste auto's zult tegenkomen. Tuft kwaliteiten zijn hoogwaardige en ogen wat luxer. In deze twee categorieën zijn de mogelijkheden enorm. De ontwikkeling gaat ontzetten snel en bijna wekelijks wordt het kwaliteitsniveau opgeschroefd. Dit heeft voor u als consument gunstige gevolgen.

Als Automattenspecialist.nl hebben we voor drie verschillende materialen gekozen:

  • Naaldvilt
  • Velours Classic
  • Premium Velours

Naaldvilt

In de naaldvilt kwaliteit kunnen we u twee kleuren leveren, zwart en antraciet. Dit zijn de meest gangbare kleuren en passen bij elk interieur. De bestuurdersmat wordt standaard voorzien van een hakplaat zodat uw mat extra bescherming heeft onder het gaspedaal.

Een automattenset in deze kwaliteit kunnen wij u aanbieden voor €29,00 euro.

Velours Classic

Dit is een tuftkwaliteit. Deze kwaliteit kunnen we leveren in 5 kleuren. Zwart, grafiet, rood, blauw en beige. De omranding van de automatten wordt in dezelfde kleur uitgevoerd als de kleur van het tapijt. Zo hebt u een strakke set matten in uw liggen in een flitsende kleur.

Een automattenset in de de Velours Classic kwaliteit kunnen wij u leveren voor €39,00 euro.

Premium velours

Onze Premium Velours is van hoogwaardige kwaliteit. Dit is een hoogwaardig materiaal die het interieur van een auto meteen een luxe uitstraling geeft. Deze kwaliteit kunnen we leveren in 2 kleuren namelijk zwart en grafiet. Bij deze kwaliteit kunt u maar liefst 16 verschillende omrandingskleuren kiezen. U hebt de mogelijkheid om een anders gekleurde rand te kiezen of een zwart rand met een andere kleur stiksel. U kunt de kleuren van uw interieur dan ook geheel terug laten komen in uw automatten.

Deze kwaliteit kunnen we aanbieden voor €59,00 euro.