Klantenservice

Hier vindt u alle informatie over uw bestelling, betaling, verzending en bezorging. Voor overige vragen en opmerkingen kunt u telefonisch contact opnemen met onze klantenservice op werkdagen van 08:00 tot 17:00 uur.


Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer: 038-333 1217

Ook kunt u het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.


Bestelling plaatsen

Het plaatsen van een bestelling werkt heel eenvoudig. U kunt op kenteken zoeken of uw merk en model selecteren. Dan komt u meteen op de juiste pagina. Selecteer vervolgens het materiaal en de kleur. Kies daarna de randafwerking. Als laatste stap kiest u het aantal sets dat u wilt bestellen. In het besteloverzicht klikt u op bestellen en uw bestelling zit in de winkelwagen. Ga dan naar uw order en volg de overige bestelstappen. U ontvangt uw orderstatus per mail.


Staat uw merk of model auto er niet bij?

Ontbreken uw automatten in ons aanbod? Neem dan telefonisch contact met ons op. Samen met u bekijken we de mogelijkheden.


Bestelling annuleren of wijzigen

Als u uw bestelling wilt wijzigen omdat u bijvoorbeeld toch een andere kleur of afwerking wilt, neemt u dan binnen één werkdag contact met ons op. Wij kunnen uw bestelling dan aanpassen voordat deze in productie gaat.


Ruilen en retourneren

Iedere order is maatwerk. Het is daarom niet mogelijk om uw order te retourneren of te ruilen. Wij hebben het bestelproces zo makkelijk mogelijk voor u gemaakt zodat u de juiste automatten bestelt.


Betalen

U kunt met iDeal of met Creditcard uw bestelling afrekenen.


Verzending en bezorging

Automattenspecialist.nl streeft ernaar om uw bestelling binnen drie werkdagen op het door u opgegeven adres te bezorgen. Uw automatten worden bezorgd met de pakketpost van DPD. Als u niet thuis bent, ontvangt u een ‘niet-thuis-briefje’ in de brievenbus. U kunt dan zelf contact opnemen en een nieuwe afspraak maken met de bezorgdienst.